Veelgestelde vragen

 • Is er een gids aan boord?

  Nee, er is geen gids aan boord. Wij zijn een varend restaurant / café en hebben voor een privé setting in relaxte sferen gekozen. Hierdoor kunt u optimaal en zonder gestoord te worden genieten van de sfeervolle omgeving die Amsterdam biedt.

 • Moeten we uitgeprinte tickets meenemen?

  Nee, het is niet nodig om uw ticket / reserveringsmail uit te printen. Uw naam staat op de gastenlijst. Mocht het onverhoopt toch nodig zijn om vanuit u een bevestiging te zien, is een digitale bevestiging ook geschikt.

 • Ik heb mijn tickets niet per mail ontvangen, wat nu?

  Onze e-mails worden altijd automatisch verstuurd. Hierbij is het mogelijk dat onze mail in uw spam/junk mailbox terecht is gekomen. Heeft u echt geen mail ontvangen, of heeft u een incorrect e-mail adres ingevoerd? Stuur ons dan een e-mail.

 • Wat is het annuleringbeleid?

  Annuleren is mogelijk tot uiterlijk 2 dagen voordat uw gereserveerde tocht plaats vindt, vóór 15:00 uur. Indien u annuleert binnen het aangegeven tijdsbestek ontvangt u uw volledig betaalde bedrag terug.

 • Zijn er vooraf toegewezen zitplaatsen?

  Ja, onze gastvrouw-/heer(en) wijzen u bij aankomst naar uw tafel, gereserveerd voor u en uw gezelschap. Afhankelijk van het aantal aanwezige personen wordt de gehele tafelindeling voor aan boord gemaakt, waardoor er geen vrije zitplaats keuze is.

 • Krijgen we een privé tafel?

  Ja, wij reserveren een privé tafel voor u gebaseerd op het aantal aangeschafte tickets. Het minimale aantal personen aan een tafel is 2, het maximale aantal personen is 8.

 • Is het diner vers bereid of wordt het vooraf gemaakt en warm gehouden?

  Tijdens de vaartocht kun u genieten van een à la carte diner. Uw keuzes geeft u aan boord door waarna het vers bereid wordt in de aan de grachten gelegen keuken. Elke gang wordt tijdens de vaartocht vanuit de keuken direct aan u geserveerd. Hierbij is het ook mogelijk om gebruik te maken van het wijnarrangement, waarbij u bij elke gang een passende wijn geserveerd krijgt.

 • Hoe kom ik daar?

  Indien u met de auto wenst te komen kunt u het beste parkeren in parkeergarage Stopera (Waterlooplein 28, Amsterdam). Vanaf de parkeergarage is het ongeveer 6 minuten lopen. Wanneer u met het openbaar vervoer reist, reist u naar halte Waterlooplein (metro 51, 53 of 54 of tramlijn 14). Vanaf de haltes is het ongeveer 6 minuten lopen.

 • Zijn er ook vaartochten in de winter?

  Ja, ook in de winter verzorgen wij vaartochten. Onze boten zijn voorzien van een flexibel dak en er is een verwarming aanwezig om uw vaartocht zo comfortabel mogelijk te maken.

Meer weten

Privé boot huren?

Wij hebben de perfecte luxe boot voor u afgestemd op uw gezelschap en de gelegenheid.

Bezoek amsterdam-boats.com

Wij zijn aangesloten bij Boot Huren Amsterdam, het boekingsplatform voor luxe boten met schipper in Amsterdam.

Luxe boten en gastvrijheid op hoog niveau
op de Amsterdamse grachten

Opstaplocatie
Zwanenburgwal 8-40 t.o.
1011 JC Amsterdam

Contact opnemen
Stuur een email

amsterdam-boats-logo

Amsterdam Boats

Algemene verkoopvoorwaarden Gebruiksvoorwaarden en disclaimer Privacyverklaring © 2009-2020 www.amsterdam-boats.com. Alle rechten voorbehouden.
Amsterdam Boats B.V. geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 34331505.

amsterdam-boats-logo

© 2009-2020 www.amsterdam-boats.com. Alle rechten voorbehouden.
Amsterdam Boats B.V. geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 34331505.